Fotoproducten


Foto's en vergrotingen

De foto's worden door het fotovaklab Profotonet afgedrukt op Fuji Digital Professional DPII-papier. Dit zeer hoogwaardige fotopapier onderscheidt zich op diverse punten van het 'standaard' papier dat u gewend bent. Het robuuste papier is geoptimaliseerd voor de weergave van huidtinten en behoudt de kleurkwalititeit ook na vele jaren!


Combivellen

Een combivel is een afdruk met daarop de foto gecombineerd in verschillende formaten. De vellen zijn met name geschikt voor portretten. Een combivel is extra voordelig. De afnemer ontvangt namelijk meerdere afdrukken van de bestelde foto.


Canvasdoeken

Canvasprints zijn erg populair. Onze canvasdoeken zijn van hoge kwaliteit, opgespannen op een frame met een dikte van 2 centimeter. Door de speciale inkt is het doek watervast. U hoeft niet bang te zijn dat er een gedeelte van het beeld op de rand valt: in de winkelwagen wordt automatisch het juiste formaat berekend dat bij uw bestand past (fouten omdat de klant een verkeerd formaat kiest zijn dus uitgesloten), en door onze speciale bewerking valt er maar een minimaal gedeelte van de rand weg. Maakt u gebruik van de whitelabel-mogelijkheid? Dan wordt uw logo zelfs in kleur achterop de canvas geprint.


Tweekleurenmokken

 


Keukenschort

 


T-Shirts

T-shirt dames: S - M - L - XL
T-shirt heren: S - M - L - XL - XXL


Hardboard Puzzle

60 of 96 stukjes.

 

Afmetingen:
96 stukjes: 25 x 36 cm
60 stukjes: 17,5 x 25 cm

 

 


Teddybeer

Super zacht


Tuinposters

De bestelde foto wordt afgedrukt op hoogwaardig vinyl. De tuinposter is UV- en waterbestendig en staat garant voor een optimale kleurechtheid en een lange levensduur. Het doek is voorzien van vier roestvrijstalen ophangogen. Met een tuinposter fleurt uw tuin, balkon of dakterras helemaal op. Ook kijkt u weer met plezier naar die saaie schutting. De poster geeft extra kleur aan uw tuin, ook in de winter. De poster hangt ook mooi in huis. Het kan bijvoorbeeld een stoere blikvanger in de slaapkamer zijn.


Foto op aluminium

Uw foto wordt rechtstreeks op een fraaie aluminium plaat afgedrukt (dibound, 3 mm dik). De geborstelde RVS-structuur zorgt voor een unieke uitstraling. Het geeft uw mooiste foto's juist dat beetje extra. De aluminium print wordt geleverd met een handig ophangsysteem en is geschikt voor zowel binnen als buiten.


Fotomokken

Koffie en thee smaken natuurlijk het lekkerst in uw persoonlijke fotomok. Laat uw favoriete foto daarom afdrukken op een porseleinen mok. Door de hoogwaardige sublimatietechniek is de fotomok vaatwasserbestendig. De afbeelding zit niet op de mok, maar wordt in het materiaal gebakken! Een persoonlijke fotomok is altijd een leuk cadeau.


Kussensloop, 40x40 cm

Dit polyester kussen bedrukken we graag met uw leukste foto. Het kussen heeft het formaat van 40x40 cm, en wordt geleverd zonder vulling.

 


Klokje

Het is nooit te te laat om een blik op deze klok te werpen. Even terug in de tijd met deze blijvende herinnering aan een leuke gebeurtenis.